Kateissa.fi
Löytötavarapalvelusi verkossa.

Autamme sinua löytämään
kadonneet esineesi.

Jätä ilmoitus veloituksetta

Mitä tehdä kun puhelin katoaa?

Jos puhelin katoaa

Soita siihen!

Yritä soittaa puhelimeesi, jotta voit kuulla sen äänen ja selvittää sen sijainnin, jos se on lähistöllä.

Tarkista ympäristösi

Kadonnut puhelin saattaa olla lähelläsi, joten tarkasta ympärilläsi olevat paikat huolellisesti. Katso laukkusi, taskut, auton sisätilat tai viimeksi käyttämäsi paikat.

Paikanna puhelin

Jos sinulla on puhelimen paikantamista tukeva toiminto, kuten “Find My iPhone” (iOS) tai “Find My Device” (Android), käytä sitä heti. Nämä sovellukset auttavat sinua näkemään puhelimesi sijainnin kartalla.

Estä puhelin

Jos et voi paikantaa puhelintasi ja olet huolissasi henkilökohtaisten tietojesi turvallisuudesta, estä puhelimen käyttö väliaikaisesti. Voit tehdä tämän soittamalla operaattorille ja pyytämällä SIM-kortin estämistä tai käyttämällä puhelimen estotoimintoja etäältä.

Etätyhjennä laite

Onnistunut etätyhjennys pyyhkii laitteen muistista muun muassa tallennetut salasanat ja sovellukset. Muista että voit kuitenkin palauttaa ne myöhemmin jos ne on tallessa pilvipalvelussa.

Tee ilmoitus poliisille

Jos puhelimesi on varastettu, tee rikosilmoitus poliisille, ja mainitse ilmoituksessa puhelimen IMEI-koodi.

Vakuutusyhtiö

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön.

Vaihda salasanat

Vaihda kaikki salasanat, jotka liittyvät puhelimeesi (esim. sähköposti, pankkitili).

Ennaltaehkäisy

Tallenna IMEI-koodi

IMEI-koodin löydät puhelimen myyntipakkauksesta tai SIM-korttikelkkasta. Voit myös näppäillä näytölle *#06#.

Käytä turvalukitusta!

Aseta puhelimen näytölle turvalukitus, kuten PIN-koodi, salasana, sormenjälki tai kasvojentunnistus. Näin puhelimen käyttö on turvallisempaa, ja se on vaikeampi avata varkaalle.

Älä jätä puhelinta valvomatta

Älä jätä puhelinta valvomatta, esimerkiksi pöydälle tai tuolille julkisissa paikoissa. Pidä se aina lähelläsi ja valvonnassa.

Varo taskuvarkaita

Ole erityisen varovainen taskuvarkaiden suhteen vilkkaissa paikoissa, kuten joukkoliikennevälineissä tai markkinoilla.

Pidä huoli latauksesta

Pidä puhelimesi akku aina ladattuna, jotta voit soittaa siihen, jos se katoaa.

Varmuuskopio tärkeät tiedot

Muista säännöllisesti varmuuskopioida tärkeät tiedot, jotta voit palauttaa ne uudelle puhelimelle tarvittaessa. Varmista että puhelimesi automaattinen varmuuskopiointi on päällä.

Käytä paikannuspalveluja

Puhelimen paikannuspalvelut voivat auttaa sinua paikantamaan kadonneen puhelimen, jos se on päällä ja yhteydessä internettiin.

Asenna turvaohjelmisto

Asenna puhelimeesi turvaohjelmisto, joka mahdollistaa puhelimen etäohjauksen ja lukituksen, jos se katoaa.

Helpota yhteydenottoa

Jätä esim. sähköpostiosoitteesi puhelimen suojakuoren alle. Monet puhelimet tarjoavat myös ominaisuuden, joka mahdollistaa yhteystiedon asettamisen suoraan lukitusnäytölle.

Aseta saldoraja

Vältä ikävät yllätykset laskussa asettamalla saldoraja.

Hinnasto

Ilmainen
0 €
 • Voit lisätä ilmaiseksi
  yhden ilmoituksen joka päivä.
Boostaus
4,90 € kertamaksu
 • Boostaa yhden ilmoituksen näkyvyyttä.
 • Lisää todennäköisyyttä sille, että esineesi löydetään.
 • Ilmoitus nostetaan listojen kärkeen
  kuin se olisi jätetty boostauksen hetkellä.
 • Ilmoitusta mainostetaan etusivun yläosassa
  ja kaupungin löytötavaroiden ja
  löytötavaratoimistojen yhteydessä viikon ajan.
 • Osta boostaus ilmoitussivulta.
Osta ilmoitussivulta

Tietoja ja ohjeita

Voit jättää kerran päivässä yhden ilmoituksen veloituksetta. Useita ilmoituksia samasta esineestä ei sallita. Tilaamalla Platinum-tilin voit mm. muokata ilmoituksiasi. Rajoitamme ilmoitusmääriä ja muokkausoikeuksia väärinkäytösten ja hallinnollisen taakan vähentämiseksi. Voit myös ostaa Boostauksen, joka nostaa ilmoituksesi listojen kärkeen ja mainostaa sitä etusivulla sekä kaupunkisi löytötavaroiden yhteydessä.

Tarjoamme kaikki yleiset maksutavat kuten Pankkimaksut, Mobiilimaksut ja Korttimaksut. Maksupalvelun toteuttajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Otamme yksityisyyden ja tietoturvallisuuden vakavasti. Henkilökohtaisia tietojasi ei näytetä julkisesti eikä jaeta kolmansille osapuolille. Voit lisätä julkisia tietoja ilmoituksen kuvauskenttään oman harkintasi mukaan (kuten puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi yhteydenoton helpottamiseksi).

Verkkosivustomme mahdollistaa kadonneiden ja löydettyjen tavaroiden ilmoittamisen ja etsimisen. Tavoitteenamme on palauttaa kateissa olevat esineet niiden omistajille.

Jos ilmoituksen kuvauskentästä ei löydy yhteystietoja, voit lähettää viestin ilmoittajalle ilmoitussivulta löytyvällä viestikentällä (vaatii kirjautumisen).

Kirjaudu palveluun ja klikkaa ilmoitussivulta löytyvää "Merkitse palautuneeksi" linkkiä.

Verkkosivustomme ahdollistaa kadonneiden ja löydettyjen tavaroiden ilmoittamisen ja etsimisen. Tavoitteenamme on yhdistää kadonneet ja löytyneet tavarat niiden omistajiin.

Päivitä suunnitelmasi niin voit muokata ilmoituksiasi. Rajoitamme ilmoitusten muokkausoikeuksia vähentääksemme väärinkäytöksiä ja hallinnollista taakkaa.

Löydät omat ilmoituksesi täältä (kun olet kirjautunut palveluun).

Tarjoamme seuraavat maksutavat:

Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express.
Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay.
Paypal.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Maksunne käsittelee luotettava, maailmanlaajuisesti suosittu yhteistyökumppanimme Stripe. Korttitietojanne ei talleteta sivustollemme.

Voit ottaa meihin yhteyttä täältä.

Jätä ilmoitus veloituksetta
Maksutavat