Kateissa.fi
Löytötavarapalvelusi verkossa.

Autamme sinua löytämään
kadonneet esineesi.

Jätä ilmoitus veloituksetta

Mitä tehdä, kun lompakko katoaa?

Jos lompakko katoaa

Peruuta maksukortit

Ota yhteyttä maksuvälineiden myöntäjiin ja sulje kortit. Voit myös ensisijaisesti asettaa korttien käyttörajat nollille.

Peruuta muut kortit

Sulje myös muut kortit (esim. kanta-asiakas- ja kuntosalikortit).

Tee rikosilmoitus / katoamisilmoitus

Jos epäilet varkautta, tee rikosilmoitus poliisille. Jos mukana oli asiakirjoja (kuten ajokortti), tee katoamisilmoitus poliisille.

Harkitse luottokieltoa

Luottokiellon tekeminen vähentää riskiä identiteettivarkauksiin sekä ulkopuolisten tekemiin luottokorttihankintoihin ja pikavippinostoihin. https://www.asiakastieto.fi/omatieto/fi/tuotteet/oma-luottokielto.

Seuraa pankkitilisi ja luottokorttisi liikkeitä

Pidä silmällä pankkitilisi ja luottokorttiesi liikkeitä, jotta voit huomata mahdolliset epäilyttävät tapahtumat ja ilmoittaa niistä välittömästi pankillesi.

Ennaltaehkäisy

Käytä sopivaa lompakkoa

Valitse lompakko, joka sopii käyttötarpeisiisi ja johon mahtuvat vain tarvittavat kortit ja rahat. Pidä lompakko tiiviisti suljettuna ja pidä siinä vain tarvittavat kortit.

Pidä lompakko turvallisessa paikassa

Kanna lompakkoa aina turvallisessa paikassa, kuten etutaskussa tai ristikkäin kulkevassa olkalaukussa, jolloin se on helpommin hallittavissa ja vaikeammin varastettavissa.

Älä jätä lompakkoa valvomatta

Älä jätä lompakkoa valvomatta, esimerkiksi pöydälle tai tuolille ravintoloissa tai julkisissa tiloissa. Pidä se aina lähelläsi ja valvonnassa.

Käytä elektronisia vaihtoehtoja

Harkitse lompakon sisällön siirtämistä sähköisiin vaihtoehtoihin, kuten mobiilimaksuihin ja digitaalisiin lompakkoihin.

Ilmainen
0 €
 • 1 ilmoitus / päivä
 • 1 kuva / ilmoitus
Hopea
4,90 €
 • Voit muokata
  jokaista ilmoitustasi 3 kertaa
 • Voit nostaa 1 ilmoituksen
  listan kärkeen viikoksi

  (nostetaan automaattisesti joka päivä)
 • 1 ilmoitus / päivä
 • 1 kuva / ilmoitus
 • Kertamaksulla elinikäinen käyttöoikeus

Tietoja ja ohjeita

Verkkosivustomme mahdollistaa kadonneiden ja löydettyjen tavaroiden ilmoittamisen ja etsimisen. Tavoitteenamme on palauttaa kateissa olevat esineet niiden omistajille.

Otamme yksityisyyden ja tietoturvallisuuden vakavasti. Henkilökohtaisia tietojasi ei näytetä julkisesti eikä jaeta kolmansille osapuolille. Voit lisätä julkisia tietoja ilmoituksen kuvauskenttään oman harkintasi mukaan (kuten puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi yhteydenoton helpottamiseksi).

Jos ilmoituksen kuvauskentästä ei löydy yhteystietoja, voit lähettää viestin ilmoittajalle ilmoitussivulta löytyvällä viestikentällä (vaatii kirjautumisen).

Kirjaudu palveluun ja klikkaa ilmoitussivulta löytyvää "Merkitse palautuneeksi" linkkiä.

Verkkosivustomme ahdollistaa kadonneiden ja löydettyjen tavaroiden ilmoittamisen ja etsimisen. Tavoitteenamme on yhdistää kadonneet ja löytyneet tavarat niiden omistajiin.

Päivitä suunnitelmasi niin voit muokata ilmoituksiasi. Rajoitamme ilmoitusten muokkausoikeuksia vähentääksemme väärinkäytöksiä ja hallinnollista taakkaa.

Voit jättää kerran päivässä yhden ilmoituksen veloituksetta. Tilaa premium palvelumme niin saat oman sivun ilmoituksillesi ja voit jättää rajattomasti ilmoituksia.

Löydät omat ilmoituksesi täältä (kun olet kirjautunut palveluun).

Maksunne käsittelee luotettava, maailmanlaajuisesti suosittu yhteistyökumppanimme Stripe. Korttitietojanne ei talleteta sivustollemme.

Voit ottaa meihin yhteyttä täältä.

Jätä ilmoitus veloituksetta