Kateissa.fi
Löytötavarapalvelusi verkossa.

Autamme sinua löytämään
kadonneet esineesi.

Jätä ilmoitus veloituksetta

Mitä tehdä, kun lompakko katoaa?

Jos lompakko katoaa

Peruuta maksukortit

Ota yhteyttä maksuvälineiden myöntäjiin ja sulje kortit. Voit myös ensisijaisesti asettaa korttien käyttörajat nollille.

Peruuta muut kortit

Sulje myös muut kortit (esim. kanta-asiakas- ja kuntosalikortit).

Tee rikosilmoitus / katoamisilmoitus

Jos epäilet varkautta, tee rikosilmoitus poliisille. Jos mukana oli asiakirjoja (kuten ajokortti), tee katoamisilmoitus poliisille.

Harkitse luottokieltoa

Luottokiellon tekeminen vähentää riskiä identiteettivarkauksiin sekä ulkopuolisten tekemiin luottokorttihankintoihin ja pikavippinostoihin. https://www.asiakastieto.fi/omatieto/fi/tuotteet/oma-luottokielto.

Seuraa pankkitilisi ja luottokorttisi liikkeitä

Pidä silmällä pankkitilisi ja luottokorttiesi liikkeitä, jotta voit huomata mahdolliset epäilyttävät tapahtumat ja ilmoittaa niistä välittömästi pankillesi.

Ennaltaehkäisy

Käytä sopivaa lompakkoa

Valitse lompakko, joka sopii käyttötarpeisiisi ja johon mahtuvat vain tarvittavat kortit ja rahat. Pidä lompakko tiiviisti suljettuna ja pidä siinä vain tarvittavat kortit.

Pidä lompakko turvallisessa paikassa

Kanna lompakkoa aina turvallisessa paikassa, kuten etutaskussa tai ristikkäin kulkevassa olkalaukussa, jolloin se on helpommin hallittavissa ja vaikeammin varastettavissa.

Älä jätä lompakkoa valvomatta

Älä jätä lompakkoa valvomatta, esimerkiksi pöydälle tai tuolille ravintoloissa tai julkisissa tiloissa. Pidä se aina lähelläsi ja valvonnassa.

Käytä elektronisia vaihtoehtoja

Harkitse lompakon sisällön siirtämistä sähköisiin vaihtoehtoihin, kuten mobiilimaksuihin ja digitaalisiin lompakkoihin.

Hinnasto

Ilmainen
0 €
 • Voit lisätä ilmaiseksi
  yhden ilmoituksen joka päivä.
Boostaus
4,90 € kertamaksu
 • Boostaa yhden ilmoituksen näkyvyyttä.
 • Lisää todennäköisyyttä sille, että esineesi löydetään.
 • Ilmoitus nostetaan listojen kärkeen
  kuin se olisi jätetty boostauksen hetkellä.
 • Ilmoitusta mainostetaan etusivun yläosassa
  ja kaupungin löytötavaroiden ja
  löytötavaratoimistojen yhteydessä viikon ajan.
 • Osta boostaus ilmoitussivulta.
Osta ilmoitussivulta

Tietoja ja ohjeita

Voit jättää kerran päivässä yhden ilmoituksen veloituksetta. Useita ilmoituksia samasta esineestä ei sallita. Tilaamalla Platinum-tilin voit mm. muokata ilmoituksiasi. Rajoitamme ilmoitusmääriä ja muokkausoikeuksia väärinkäytösten ja hallinnollisen taakan vähentämiseksi. Voit myös ostaa Boostauksen, joka nostaa ilmoituksesi listojen kärkeen ja mainostaa sitä etusivulla sekä kaupunkisi löytötavaroiden yhteydessä.

Tarjoamme kaikki yleiset maksutavat kuten Pankkimaksut, Mobiilimaksut ja Korttimaksut. Maksupalvelun toteuttajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Otamme yksityisyyden ja tietoturvallisuuden vakavasti. Henkilökohtaisia tietojasi ei näytetä julkisesti eikä jaeta kolmansille osapuolille. Voit lisätä julkisia tietoja ilmoituksen kuvauskenttään oman harkintasi mukaan (kuten puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi yhteydenoton helpottamiseksi).

Verkkosivustomme mahdollistaa kadonneiden ja löydettyjen tavaroiden ilmoittamisen ja etsimisen. Tavoitteenamme on palauttaa kateissa olevat esineet niiden omistajille.

Jos ilmoituksen kuvauskentästä ei löydy yhteystietoja, voit lähettää viestin ilmoittajalle ilmoitussivulta löytyvällä viestikentällä (vaatii kirjautumisen).

Kirjaudu palveluun ja klikkaa ilmoitussivulta löytyvää "Merkitse palautuneeksi" linkkiä.

Verkkosivustomme ahdollistaa kadonneiden ja löydettyjen tavaroiden ilmoittamisen ja etsimisen. Tavoitteenamme on yhdistää kadonneet ja löytyneet tavarat niiden omistajiin.

Päivitä suunnitelmasi niin voit muokata ilmoituksiasi. Rajoitamme ilmoitusten muokkausoikeuksia vähentääksemme väärinkäytöksiä ja hallinnollista taakkaa.

Löydät omat ilmoituksesi täältä (kun olet kirjautunut palveluun).

Tarjoamme seuraavat maksutavat:

Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express.
Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay.
Paypal.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Maksunne käsittelee luotettava, maailmanlaajuisesti suosittu yhteistyökumppanimme Stripe. Korttitietojanne ei talleteta sivustollemme.

Voit ottaa meihin yhteyttä täältä.

Jätä ilmoitus veloituksetta
Maksutavat